Jarmarki produktów regionalnych - organizacja jarmarków żywności tradycyjnej i rękodzieła w galeriach handlowych w całej Polsce.

1. Proponujemy Państwu organizację jarmarków produktów regionalnych- pojedyńczy jarmark trwa 4-dni, w okresach przedświątecznych jarmark może być dłuższy            np. 10-dniowy.

2. Zapewniamy 8-12 wystawców na każdym jarmarku.Pojedyncze stoisko zajmuje 2-3mkw. Produkty oferowane na jarmarku wytwarzane są przez niewielkie zakłady            według tradycyjnych staropolskich receptur. Wystawcy pochodzą z różnych rejonów Polski m.in.: Podlasia, Małopolski, Śląska, Warmii i Mazowsza.

3. Wystawcy prowadzą sprzedaż na białych stoiskach (z daszkami lub bez daszków), sprzedawcy ubrani są w białe koszulki i mają czerwone fartuchy.

4. Zajmujemy się kompleksową organizacją jarmarku w tym:

5. Za wynajem powierzchni płacimy Państwu czynsz.



ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY.
„JARMARKI REGIONALNE"
biuro@jarmarkiregionalne.pl
tel. 791-810-512
osoba do kontaktu: Sebastian Popławski


statystyka